GEZOCHT:

LEDEN VOOR DE OUDERGROEP
CEREBRALE PARESE

Nutricia Research is op zoek naar ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met cerebrale parese die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan onze oudergroep. De ouders in de oudergroep krijgen de mogelijkheid om hun ervaringen over eten en drinken bij hun kind te delen en mee te denken over nieuwe ideeën op het gebied van voeding. Door uw ervaring, beleving, mening en wensen met ons te delen, kunnen wij de producten en informatie rondom voeding bij kinderen met cerebrale parese verbeteren.

WAAROM WILLEN WIJ EEN OUDERGROEP OPZETTEN?
Goede voeding is voor iedereen belangrijk. Bij Nutricia ontwikkelen we medische voeding voor volwassenen en kinderen voor wie het lastig is om alle voedingsstoffen via normale voeding binnen te krijgen. We ontwikkelen daarom ook voeding voor kinderen met cerebrale parese. Sommige kinderen hebben moeite met slikken of kauwen waardoor ze sondevoeding krijgen. Maar ook kinderen die geen sondevoeding krijgen, hebben soms aanpassingen in de voeding nodig om goed te kunnen eten of om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Bij Nutricia proberen wij om onze producten zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van kinderen en hun ouders. Daarom komen we graag met u als ouder in contact om uw ervaringen en wensen te horen. Niet alleen als uw kind al producten van ons gebruikt, maar ook als uw kind geen producten van ons gebruikt en u wel geïnteresseerd bent om uw ervaring en ideeën op het gebied van voeding met ons te delen. Naast voedingsproducten, maken wij ook informatiemateriaal over voeding voor kinderen met cerebrale parese. Om zeker te weten dat deze brochures begrijpelijk zijn voor alle ouders en de informatie bevatten die zij nodig hebben, willen we de inhoud van deze brochures graag eerst voorleggen aan een kleinere groep ouders. Vandaar dat we uw hulp vragen!

HOE WERKT DE OUDERGROEP?
De oudergroep zal één à twee keer per jaar een paar uur bij elkaar komen in Utrecht bij Nutricia Research (vestiging voor onderzoek & ontwikkeling) om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Wanneer deelname aan een bijeenkomst een keer niet uit komt, bent u natuurlijk altijd vrij om af te zeggen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld, ontvangt u een bedankje en worden uw reiskosten vergoed.

AANMELDEN EN VERDERE INFORMATIE
Bent u geïnteresseerd om lid te worden van onze oudergroep of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Ana Smorenburg via email ana.smorenburg@nutricia.com
of telefoon 06 46 86 97 69. Let op! Tussen 19 augustus en 16 september is Ana niet aanwezig. Neem in die periode alstublieft contact op met Ana’s collega, Paul Vos via email paul.vos@nutricia.com of telefoon
06 31 04 76 91. Zowel Ana als Paul kan antwoord geven op al uw vragen en kan u inschrijven als lid van de oudergroep als u dat wilt. Uiteraard kunt u ook contact met Ana of Paul opnemen als u liever eerst nog wat meer informatie wilt. Voor meer informatie over Nutricia Research ga naar www.nutriciaresearch.com